Achilles

Det här humoristiska äventyret är baserat på Trojas fall och är fullmatat med underhållning och vinster på din resa till huvudpriset.

Achilles slot tar den legendariska berättelsen om Troja till spelskärmen, med en komisk atmosfär som tar en lättsam syn på en av historiens mest ökända stadsrazzior! Alla de berömda skådespelarna är här, med spelets symboler och funktioner som kung Agamemnon, Helena av Troja, den heroiske Akilles, grekiska slagskepp och de roliga ”Skinny Greek Soldiers”! Spinning into Achilles slot skickar dig på ett uppdrag till Troja, komplett med en trojansk häst för att smyga genom stadens portar och ta dig an det grekiska imperiets makt.

Bonusfunktionerna är en egen historia, där bonusen för den trojanska hästen fylls på för att ge dig en stege in i staden, Empire-bonusen skickar Agamemnons trupper ut i strid och Achilles Free Spins utlöser multiplikatorvinster. Det finns också Agamemnon wilds, Helen Modifier supersize symboler när hon sprutar sin parfym och Skinny Greek Soldier Modifiers för slumpmässiga vinster! Det här är en rolig och lättsam slot men har några kraftfulla bonusar om du har tur. Retrostämningen gör Achilles slot till en vinnare om du älskar klassiska arkadspelautomater.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.