Eilers & Krejcik Gaming Product Analysis: Bet365 har den bästa appen för sportspel i Storbritannien

Bet365 är den bästa appen för sportspel i Storbritannien, enligt den senaste produktanalysen från Eilers & Krejcik Gaming (EKG).
Det USA-baserade boutiqueforskningsföretaget utvidgade sin egenutvecklade metodik för apptestning till Storbritannien för allra första gången, då 12 appar för sportvadslagning gick under mikroskopet.

Bet365 tog förstaplatsen efter att ha besegrat det Flutter Entertainment-ägda Paddy Power med knapp marginal. Flutters FanDuel-varumärke toppar regelbundet rankningen i den amerikanska versionen av rapporten.

Bookmakern med huvudkontor i Stoke-on-Trent fick ett slutbetyg på 18,4 av 20 efter att ha testats i fem kategorier: UX, spelgränssnitt, funktioner, kärna och estetik.

Bet365 var den app som fick högst poäng för UX, spelgränssnitt och funktioner, medan den kom på andra plats i kärnkategorin och slutade på fjärde plats när det gäller estetik.

Bet365 beskrevs av EKG som den ”gyllene standarden” för bettingappar på den brittiska marknaden.

”Den har det mest omfattande utbudet och är snabb och enkel att använda med några unika navigations- och UI-touch”, stod det i rapporten. ”Men även om testarna gillar den, ses den som funktionell snarare än rolig.”

Bet365 var en av fem bookmakers som hade ett helt eget tekniskt system från början till slut för front-end, PAM, modul och handel, tillsammans med BetVictor, Betway (Super Group), 888 och Betfred.

Paddy Power kom på andra plats på grund av sin snabba och enkla navigering, enligt EKG, som sade: ”Till skillnad från den mer utilitaristiska bet365-appen, som testarna hade svårare att värma sig för, kommenterade testarna positivt på Paddy Powers utseende och känsla.”

En annan Flutter-ägd app, Sky Bet, rundade av på pallplatserna. Appen var ”allmänt omtyckt” av testgruppen men rankades på femte plats i kategorin bettinggränssnitt.

BetVictors app hamnade på fjärde plats totalt sett och var den app som överträffade mest i förhållande till sin marknadsandel, som uppskattas vara den nionde högsta av de 12 brittiska företag som testades. Den slutade på första plats i kategorin estetik då testarna hyllade appen som ”smidig och modern”.

Bet365 har länge ansetts vara marknadsledande inom sportspel i produkttermer på global nivå, såväl som i Storbritannien.

EKG:s tester genomfördes personligen under 17 dagar i oktober 2022. Varje app poängsattes med hjälp av en egenutvecklad matris som utvecklats av EKG:s team för sport och nya vertikala verksamheter.

 

Skrivit av kwikgames.com

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.